Meer kennis, meer kansen.

Flashstorage, de voordelen en waarheden

Flashstorage is het nieuwe normaal

Flashstorage is het nieuwe normaal

Om succesvol en competitief te blijven moeten organisaties zich aanpassen aan technologische veranderingen binnen IT. Die veranderingen vinden ook plaats op het gebied van storage. Zo is er een verschuiving te zien van het gebruik van traditionele storage naar flashstorage. Met de inzet van flashstorage en de vele voordelen ervan kunnen organisaties zichzelf flexibeler en concurrerender maken.

Tijd- en kostenbesparing met flashstorage

De adoptie van flash-based storage arrays vindt in toenemende mate plaats binnen de enterprise datacenters. Een van de redenen hiervoor is besparing. Besparing op zowel tijd, als geld. Volgens een recent Gartner-rapport, “Solid-State Array TCO Reality Check,” kan er met flashstorage wel voor 76% bespaard worden op stroom en koeling. Daarnaast helpt het te besparen op rackspace (63%), vereenvoudiging van administratie (48%) en tijd gespendeerd aan onderhoud (16%).

4 belangrijke eigenschappen flashstorage

Besparing is dan een ding. De hoge snelheid waarmee de verschuiving naar flashstorage plaatsvindt is ingegeven door vier zeer belangrijke elementen. Deze vier elementen, of eigenschappen van flashstorage, worden in de whitepaper uitgebreid behandeld. De eigenschappen zijn:

  • Capaciteit
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Kosten

Transitie met lage kosten en weinig risico

Wilt u ook de overstap maken van traditionele data storage naar flashstorage, maar bent u bang voor hoge kosten of de risico’s die gepaard gaan met een dergelijke transitie? Download dan deze whitepaper, waarin niet alleen de voordelen van flashstorage worden genoemd, maar ook een oplossing wordt beschreven welke zowel de kosten als de risico’s reduceert.

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen