Meer kennis, meer kansen.

Event: Cloud Odyssey: a hero’s quest

donderdag 13 februari 2014

donderdag 13 februari 2014

Het opzetten van een privé cloud biedt uitkomst. Oracle biedt hiervoor een compleet portfolio van producten, technologieën en diensten. Daarover kunt u zich nader informeren tijdens het Cloud Odyssey event dat Oracle op 13 februari a.s. organiseert voor haar klanten.

The Cloud Odyssey: een intrigerende film
Het event start met een film in combinatie met een key note presentatie die in een science fiction setting duidelijk maakt hoe een privé cloud IT-services kan transformeren van een vertragende factor in een wegbereider naar zakelijk succes. Dat komt met name omdat de wendbaarheid en schaalbaarheid van de IT-omgeving sterk toenemen. De keynote eindigt met een blauwdruk waarbij alle stadia bij de bouw van een privé cloud aan bod komen: van planning en uitrol, tot monitoring en gebruik.

De concrete mogelijkheden: praktijkpresentaties
Het tweede deel van dit evenement bestaat uit een serie presentaties over de concrete mogelijkheden die Oracle biedt om een privé cloud vorm te geven. Denk aan selfservice portals voor eindgebruikers met middleware-, database- en infrastructure as-a-service oplossingen. Met die opties zijn ook de meest ambitieuze IT- en business-doelstellingen te realiseren.

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen