Meer kennis, meer kansen.

ESG Whitepaper over Infrastructuur-strategieen voor de Private Cloud

Building a Private Cloud - Optimized Infrastructure Strategies

Building a Private Cloud - Optimized Infrastructure Strategies

De private clouds wordt in toenemende mate de standaard architectuur. Een private cloud maakt IT immers efficiënter en IT consumptie eenvoudiger. Maar wat zijn de vereisten aan een private cloud?

  • Van de private cloud wordt onder meer een hoge beschikbaarheid, krachtige security en compliance voor iedere applicatie verwacht.
  • Daarnaast moet de private cloud ook schaalbaar zijn en om kunnen gaan met flexibele workloads.
  • Ook managementtools voor de private clouds zijn belangrijk omdat ze onder meer geautomatiseerd en gecentraliseerd management mogelijk maken en meer inzicht geven in bewerkingen en performance.


In deze whitepaper wordt specifiek aandacht besteed aan de private cloud architectuur van Cisco en Microsoft. Deze partijen hebben een gezamenlijk raamwerk ontwikkeld dat optimaal gebruik maakt van hun complementaire technologieën, waardoor het makkelijker en aantrekkelijker wordt voor IT-organisaties om over te stappen naar de private cloud. Wilt u meer weten over deze complementaire strategieën voor de private cloud van Microsoft en Cisco? Download dan geheel vrijblijvend de ESG whitepaper ‘Building a Private Cloud. Cisco and Microsoft—Optimized Infrastructure Strategies’.

Delen:

Gerelateerde artikelen