Meer kennis, meer kansen.

Eenvoudig extra beveiliging met Azure Multi-Factor Authentication

Microsoft maakt MFA implementeren simpel en eenvoudig met Azure MFA

Microsoft maakt MFA implementeren simpel en eenvoudig met Azure MFA

In de whitepaper "Eenvoudig extra beveiliging met Multi-Factor Authentication" leggen Wim van den Heijkant (QS solutions) en Martin Vliem (Microsoft) u aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden uit hoe u uw bedrijf kritische applicaties en gegevens eenvoudig kunt voorzien van extra beveiliging met Azure MFA.

 

Veel IT afdelingen zijn zich bewust van het inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Een wachtwoord kan eenvoudig geraden of gekraakt worden. Daarom moeten gebruikers complexe wachtwoorden kiezen en deze regelmatig wijzigen. Dit zorgt voor onvrede bij de gebruikers. Het inzetten van verificatie op basis van meerdere factoren gebeurt al vaker, maar met grote nadelen. Gebruikers moeten rondlopen met dure hardware en de implementatie is duur en complex. IT moet aanpassingen maken aan de applicaties en sommige applicaties kunnen niet worden aangesloten.

 

Met Azure MFA bent u nu in staat om snel te implementeren en het login proces eenvoudig te houden. U komt tegemoet aan de wensen van de gebruiker die geen extra hardware token nodig hebben en u kunt één uniforme dienst aanbieden voor al uw applicaties, ook in de cloud! Azure MFA maakt u zelfs attent op mogelijk beveiligingsrisico met realtime waarschuwingen en voorziet u in alle rapportages die u wenst!

 

Wilt u weten in welke scenario’s Azure MFA voor u werkt? Wim van den Heijkant en Martin Vliem hebben verschillende scenario’s uitgewerkt en delen deze informatie graag met u!

Veel lees plezier! 

Delen:

Gerelateerde artikelen