Meer kennis, meer kansen.

Een kijkje naar SQL Server in de Microsoft Cloud

Modernizing Your Data Platform with Hybrid IT

Modernizing Your Data Platform with Hybrid IT

Neem bijna iedere applicatiescenario – van ’s werelds grootste publieke websites tot applicaties van kleine afdelingen – en u vindt ongetwijfeld dat de grote meerderheid vertrouwt op een database managementsysteem. In sommige opzichten zijn developers en IT-professionals ongevoelig geworden voor de alomvertegenwoordigheid van de relationele database. Het is simpelweg een onderdeel geworden van de stack van een moderne applicatie.

Hybrid IT-visie
Waar organisaties proberen te profiteren van cloud computing is de beschikbaarheid van cloud-enabled database systemen essentieel voor het succes. Deze whitepaper stippelt de Microsoft visie van relationele database managementsystemen in de context van cloud computing uit. Het is een Hybride IT-visie die gebruik maakt van de standaard Microsoft SQL Server technologie set  en deze beschikbaar maakt voor alle implementatie-aanpakmethoden  die vandaag de dag beschikbaar zijn voor klanten.

Keuze is het doel van Hybrid IT
Cloud computing maakt het voor klanten mogelijk om applicaties goedkoper en op grotere schaal dan ooit in te zetten. Maar tegelijkertijd herkent de Microsoft Hybrid IT-strategie dat de meeste klanten vele verschillende applicaties hebben – sommige kunnen worden ingezet in de cloud en sommige zullen on-premise blijven. Het doel van Hybrid IT is om klanten de mogelijkheid geven te kiezen. Zo kunnen deze klanten gebruik maken van dezelfde technologieën, technieken en expertise op on-premise servers, private cloud en public cloud platformen.

Hybrid IT levert de kracht van SQL Server over het gehele spectrum van implementatievormen en levert altijd dezelfde SQL server ervaringen en tools. Met SQL Server in een Azure Virtual Machine wordt het voor klanten mogelijk om te profiteren van de efficiëntie van cloud computing en bijna dezelfde functionaliteiten te bieden als on-premise SQL server implementaties.

Schaalbare next-gen relational database applicaties
Klanten die kijken naar de cloud voor het leveren van nieuwe applicaties aan grootschalige publieken kunnen gebruik maken van Azure SQL database om next-generation relational database applicaties te bouwen die scalen naar miljoenen gebruikers.

Downloaden
Wilt u meer weten over de Hybrid IT visie van Microsoft? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Modernizing Your Data Platform
with Hybrid IT’.

Delen:

Gerelateerde artikelen