Meer kennis, meer kansen.

Een geintegreerd platform voor het bouwen en managen van Cloud Services

An integrated and open platform to build and manage cloud services

An integrated and open platform to build and manage cloud services

Ongeveer ieder decennia ondergaat technologie een tektonische verschuiving. Deze verschuiving veranderd de manier waarop technologie wordt gebruikt en de waarde die het kan hebben. Vandaag de dag bieden mobiliteit, sociale media, big data en de komst van cloud computing nieuwe manieren om organisaties te helpen processen te versnellen. Zo kunnen organisaties meer innoveren, hun behendigheid vergroten en het financieel management verbeteren.

De Cloud: Sleutel tot Services Anywhere
Cloud is een sleutelcomponent voor ongehinderde toegang tot IT. Overal toegang tot infrastructuren, applicaties, informatie en diensten: “Services Anywhere”. Om aan de belofte van “Services anywhere” te voldoen zullen organisaties anders moeten gaan denken over IT. Niet langer is IT alleen voor het bouwen van een interne infrastructuur en diensten. IT moet nu ook third-party/externe diensten consumeren.

Het is essentieel te begrijpen wat de unieke vereisten zijn van iedere dienst op het gebied van onder meer:

  • Beschikbaarheid
  • Kosten
  • Prestaties
  • Regelgevingsbehoeften

De volgende stap is deze gebieden aanpakken op de meest efficiëntste en kosteneffectieve manier mogelijk. Dit kan aan de hand van de juiste mix tussen on-premise en off-premise diensten die het maximale halen uit traditionele IT, private, managed en public cloud: een Hybrid cloud omgeving.

Organisaties die on-premise omgevingen bouwen worden beperkt door het gebrek aan een geïntegreerde oplossing die vertrouwen creëert in de cloud. De juiste Cloud-oplossing moet alle zorgen zoals de moeilijkheid van het managen van private en public clouds met traditionele in-house IT-omgevingen, de robuustheid van applicaties, security en behendigheid wegnemen.

Download de whitepaper
Organisaties kunnen de verhuizing naar de cloud versnellen, en optimaal gebruik van maken van de cloud wanneer vendors een geïntegreerd systeem levert met een set van fundamentele cloudonderdelen.  Wilt u meer lezen over de voordelen van cloud computing en het realiseren van een hybrid cloud oplossing? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘An integrated and open platform to build and manage cloud services’.

Delen:

Gerelateerde artikelen