Meer kennis, meer kansen.

E-Book Migratie naar de cloud voor het MKB

4 praktische hoofdstukken

In dit praktische e-book over migratie naar de cloud voor het MKB leert u onder andere:

Hoe u in 5 stappen kunt overstappen van kantoorserver naar de cloud

Welke praktische stappen moet u zetten om te migreren naar de cloud? Dit hoofdstuk helpt u bij de verschillende fases: van het uitstippelen van de juiste strategie tot collega’s motiveren aan de slag te gaan in de cloud

Hoe 5 veelvoorkomende problemen voorkomen kunnen worden bij een migratie

Wat gaat er vaak mis en hoe zorgt u dat uw migratie naar de cloud wél vlekkeloos verloopt? Met deze 5 praktische tips vermijdt u technische problemen en zorgt u dat uw werknemers ook enthousiast met de nieuwe tools aan de slag gaan.

Hoe u dataveiligheid in de cloud kunt garanderen door 7 praktische tips

Het is handig en efficiënt om vanuit de cloud overal en altijd te kunnen werken. Gegevens staan niet alleen meer op de traditionele kantoorcomputer, maar ook en vooral verspreid over notebooks, smartphones en tablets. Dit maakt de beveiliging van programma’s, data en verbindingen onoverzichtelijker.

Hoe u IT-kosten kunt besparen, met 3 rekenvoorbeelden

De financiële voordelen van een overstap naar de cloud lijken groot. U betaalt alleen naar gebruik, u hebt geen beheerkosten meer voor servers en de IT-infrastructuur kan bijna volledig de deur uit. Maar wat levert het onder aan de streep op?

Klaar voor de volgende stap

Wilt u ook meer voordelen uit de cloud halen? Download dan vandaag dit e-book om een succesvolle migratie naar de cloud te garanderen.

Delen:

Gerelateerde artikelen