Meer kennis, meer kansen.

Drie gemeenten leggen basis voor datamanagement vanuit 1 GUI

Hoe de basis voor datamanagement is gelegd?

Hoe de basis voor datamanagement is gelegd?

De organisatie GemCC is o.a. verantwoordelijk voor de ICT van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Door veroudering konden ze de veiligheid van hun back-up niet garanderen, en zochten vervanging. Met welke uitdagingen had GemCC nog meer te maken? En wat waren de eisen en wensen voor de nieuwe oplossing?

Marko Overzet, systeembeheer/technisch projectleider GemCC: ““We hadden destijds geen archiveringsoplossing, dus het was van groot belang dat die er – naast een vernieuwde back-up – ook zou komen. En die twee oplossingen moesten eenvoudig te bedienen zijn via één applicatie.

Verder wilden we naast een back-up hier in Appingedam ook een replica in Delfzijl. Stel dat in dit historische pand brand uitbreekt, dan staat je data ten minste ook nog veilig op een andere plek.”

Lees in deze case study Hoe GemCC een veilige, betrouwbare en eenvoudig te beheren back-up- en archiveringsoplossing heeft gerealiseerd die de basis legt voor een volledige holistische bandering van datamanagement.

Delen:

Gerelateerde artikelen