Meer kennis, meer kansen.

Databases: groeiende prestatie en betrouwbaarheidseisen

ESG onderzoek: geïntegreerde infrastructuur voor high-performance databases

ESG onderzoek: geïntegreerde infrastructuur voor high-performance databases

Hoge prestaties en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste die tegenwoordig worden gesteld aan een database. Databases vragen met de dag meer van de IT. Zo moet de doorvoer sneller, de response tijden omlaag en data beter beveiligd. IT-managers zijn dan ook vaak samen met het management op zoek naar manieren om:

  • Werk simpeler te maken
  • Middelen beter in te zetten in de organisatie
  • Total cost of ownership (TCO) te verbeteren op de IT afdeling

Onderzoek ESG naar database-oplossingen

In dit onderzoek van ESG komt naar voren dat service en support samen met TCO de belangrijkste aspecten zijn als het gaat om het uitkiezen van een IT-aanbieder of -oplossing. Dit geldt uiteraard ook voor het uitkiezen van een database-oplossing. Daarnaast wordt eenvoud in gebruik en managen genoemd als een belangrijk aspect van database-oplossingen.

Integrated Computing Platform

Bij database-oplossingen wordt daarom vaak gekeken naar een Integrated computing platform (ICP) oplossing gekeken. Bij een ICP zitten de servers, storage, netwerk connectiviteit en soms de software in één oplossing geïntegreerd. Het gebruiken van een ICP scheelt veel tijd in het design, configureren, testen, aansluiten en indelen van de opslag. ESG ziet dat steeds meer organisaties van deze voordelen willen profiteren. Dit maakt duidelijk dat doeltreffendheid tegenwoordig hoog op de agenda staat bij veel organisaties.

Download de whitepaper

Download de whitepaper voor meer informatie over het onderzoek van ESG naar datacenter technologie producten voor organisaties van alle types en groottes. De whitepaper gaat dieper in op de keuzes die organisaties maken bij het in gebruik nemen van een datacenter.

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen