Meer kennis, meer kansen.

Concrete strategieën voor uitdagingen in de Managed Services industrie

Drivers of Change

Drivers of Change

Mike Cullen – Senior Vice President Sales van N-able technologies – bezoekt regelmatig partners en andere Managed Service Providers in grote steden in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Australië. Recentelijk viel hem een gedeelde bezorgdheid op binnen de Managed Services Providers industrie.

De perfecte storm
Momenteel maakt de Managed Services Providers industrie zich op voor meer veranderingen in de komende twee jaren dan de industrie de afgelopen vijftien jaren heeft gezien. Onder meer nieuwe concurrenten, samenkomende technologieën en IT-everywhere zijn drivers die een perfecte storm van verstoring creëren.

Winnen of verliezen
Verandering op de schaal die wordt verwacht brengt altijd explosieve mogelijkheden en uitdagingen met zich mee. De vraag of een Managed Services Provider als winnaar of als verliezer uit de bus komt hangt af van de manier waarop deze mogelijkheden en uitdagingen wordt gereageerd.

In deze paper worden openhartige inzichten gedeeld over de grootte trends die momenteel worden gezien. Daarnaast worden in deze whitepaper worden daarnaast een aantal concrete strategieën en actiestappen die N-able Technologies aanbeveelt besproken voor onder meer:

  • Het omgaan met een nieuwe soort concurrent.
  • De manier waarop managed services moeten worden geleverd
  • De manier waarop nieuwe klanten kunnen worden aangetrokken
  • Prijsstrategieën en onderhandelbare transactiepunten.
  • Het bereiken van nieuwe operationele efficiency.

Alles in deze paper is gebaseerd op de directe werkervaring met meer dan 2.500 internationale partners van Mike Cullen en een analyse door het N-able senior management team. Deze paper is essentieel leesmateriaal voor iedere Managed Service Provider of IT service provider die zich richten op cliënten in het MKB.

Download de whitepaper
Wilt u de volledige whitepaper over het omgaan met de veranderende Managed Services industrie doornemen? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘How to deal with a perfect storm of disruption in the managed services business’.

Delen:

Gerelateerde artikelen