Meer kennis, meer kansen.

Complete hybrid cloud oplossing voor infrastructuur en applicatielevering

HP CloudSystem Enterprise

HP CloudSystem Enterprise

Organisaties die on-premise omgevingen bouwen worden beperkt door het gebrek aan een alomvattende en geïntegreerde oplossingen die zorgt voor zekerheid en een gevoel van vertrouwen in de Cloud. Huidige aanpakken voor Cloud Computing zorgen voor fragmentatie en kunnen zich slecht richten op een gedeelte van de mogelijkheden voor een complete cloud-oplossing.

De hyrbid cloud-visie
De juiste cloud-oplossing moet onder meer zorgen over de moeilijkheid van het beheren van private en public cloud met een traditionele in-house IT-omgeving, applicatie robuustheid, IT-security en behendigheid wegnemen. Klanten kunnen hun verhuizing naar de cloud versnellen en optimaal profiteren van de cloud met een geïntegreerd systeem dat een aantal fundamentele cloud-onderdelen levert. Dit is de Hybrid cloud-visie.

Veel organisaties maken al gebruik van public cloud diensten of denken aan het implementeren van een private cloud. En dit kan genoeg zijn. Maar wanneer organisaties verder kijken naar een Hybrid Cloud leveringsmodel – een combinatie van private en public cloud diensten met traditionele IT om een unified computingomgeving te leveren – kan met zich onder meer het volgende afvragen:

  • Hoe bouwen wij diensten met een mix van fysieke en virtuele middelen?
  • Hoe kunnen wij een cloud-dienst bouwen in een multivendor omgeving?
  • Hoe houden wij controle over onze diensten en elimineren wij IT-wildgroei

Van Hybrid Cloud-visie naar realiteit
HP CloudSystem Enterprise – gebaseerd op bewezen, marktleidende geconvergeerde infrastructuur en cloud-dienst Automatisering – integreert servers, opslag, netwerken, security en management om de infrastructuur-tot-applicatie levenscyclus voor hybrid dienstlevering te automatiseren.

Vergeleken met traditionele IT kan het implementeren van HP CloudSystem Enterprise substantiële voordelen met zich mee brengen. Zo kan er veel sneller worden gereageerd op nieuwe marktsituaties of marktmogelijkheden. Daarnaast kan dit systeem helpen kosten te reduceren en de return-on-investment te verhogen.

Download de whitepaper
In deze whitepaper leest u alles over de voordelen en mogelijkheden van HP CloudSystem Enterprise voor de hybrid cloud.  Wilt u meer lezen? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘CloudSystem Enterprise’.

Delen:

Gerelateerde artikelen