Meer kennis, meer kansen.

Clouddiensten sneller en voordeliger geleverd met 'automation'

Deense IT-provider groeit dankzij geautomatiseerde cloudomgeving

Deense IT-provider groeit dankzij geautomatiseerde cloudomgeving

De Deense IT service provider NNIT biedt voornamelijk aan partijen binnen de farmaceutische sector clouddiensten aan. Het bedrijf was op zoek naar een manier om meer geautomatiseerd te kunnen werken, meer toegevoegde waarde te kunnen bieden en de operationele kosten te verlagen. Want automation is beter dan outsourcing, vindt NNIT. Het doel was dan ook om het handmatige werk -waar het kon- tot nul te reduceren.

Om dat te bereiken koos het bedrijf voor het Hewlett Packard Enterprise platform. HPE Cloud Service Automation maakt het voor NNIT mogelijk om servers, storage en netwerken echt met elkaar te integreren. NNIT gelooft heilig in de toekomst van geconvergeerde infrastructuur.

De keuze voor HPE Service Cloud levert NNIT op de korte termijn voordelen op. Zo kunnen virtuele servers tegenwoordig binnen een uur worden opgeleverd, in plaats van drie dagen. Het opleveren van fysieke servers duurde voorheen vijf dagen en neemt nu slechts twee uur in beslag.

Op de lange termijn profiteert NNIT vooral van de meer voorspelbare kosten, de snellere levertijden en bovendien heeft NNIT ook een nieuwe markt kunnen aanspreken, namelijk die van bedrijven lagere omzetten. Geautomatiseerde processen zorgen voor lagere kosten waardoor de dienst weer aantrekkelijker wordt en zo creëer je een vicieuze cirkel waardoor je meer klanten aantrekt.

Door het combineren van allerlei diensten met het hele HPE software-portfolio is de efficiency van de IT bij NNIT toegenomen, het beheer is eenvoudiger dankzij automation en de kosten zijn lager. En dat is een formule die volgens NNIT nodig is om internationaal te kunnen groeien. 
 

Deze informatie is afkomstig van HPE. Door het achterlaten van uw persoonsgegevens, gaat u ermee akkoord dat HPE contact met u op kan nemen over de onderwerpen waarvoor u uw interesse kenbaar hebt gemaakt.
Bekijk, voordat u beslist, eerst het privacy-statement van HPE via deze link: https://www.hpe.com/uk/en/legal/privacy.html

Download de whitepaper voor de details.

Delen:

Gerelateerde artikelen