Meer kennis, meer kansen.

Cloud PBX in Office 365: De cloud nine van bedrijfstelefonie?

Microsofts Cloud PBX en PSTN-services in Skype for Business

Microsofts Cloud PBX en PSTN-services in Skype for Business

De cloud is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Organisaties worden flexibeler en bereikbaarder door diensten over te brengen naar de cloud. Medewerkers die altijd en overal efficiënt kunnen samenwerken is dan ook niet langer een trend, maar de realiteit. Met Skype for Business is de integratie van communicatiemiddelen in de werkplek al tot een hoog niveau gestegen, maar Microsoft gaat nu nog een stap verder.
Eind 2015 is het bedrijf begonnen met de uitrol van Cloud PBX. Enterprise Voice-functionaliteiten worden beschikbaar in de Microsoft Office 365-propositie. Skype for Business Online krijgt drie nieuwe services: Enterprise Voice, audioconferencing en PSTN-connectiviteit. Maar wat houden deze veranderingen in voor de markt van VoIP en Universal?

In dit document geven we u inzicht in wat Microsoft precies heeft aangekondigd, welke Skype for Business- en telefonie-features in de cloud beschikbaar zijn en welke voor- en nadelen Cloud PBX heeft. Daarnaast geven we u tips voor de migratie van voice naar de cloud.

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen