Meer kennis, meer kansen.

Bouwen aan een stressgeteste publieke sector 2020

Aangedreven door de COVID-19 uitbraak is 2020 zonder twijfel een uitzonderlijk jaar geweest met veel onvoorziene veranderingen en verstoringen. In haar onderzoek naar de IT van de Europese publieke sector kijkt Insight Avenue naar de stressfactoren waarmee overheidsorganisaties te maken hebben en naar de mate waarin de data-infrastructuren bestand zijn tegen grote veranderingen, zoals de COVID-19 crisis.

Het rapport bevat feedback van meer dan 500 Europese IT-leiders over hun uitdagingen op het gebied van infrastructuur en hun ervaringen met:

  • COVID-19, inclusief enorme pieken in de vraag naar remote werken
  • Versnelling van de digitale transformatie van de publieke sector
  • Toename van cyberveiligheidsrisico's
  • Voortdurend streven naar het leveren van diensten waarbij de burger centraal staat
  • Aanpassingen in het gebruik van data om de resultaten voor de burger te verbeteren

Leer van uw collega's en ontdek de belangrijkste uitdagingen waarmee IT-leiders in de publieke sector uit elk land worden geconfronteerd, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland en Zwitserland. Ervaart u soortgelijke IT-transformatie-uitdagingen? Creëert uw data-infrastructuur een moderne data experience die een evenwicht biedt tussen veerkracht en agility? Heeft u de basis om een stressbestendige overheidsorganisatie voor de toekomst op te bouwen?

Delen:

Tags:

    Gerelateerde artikelen