Meer kennis, meer kansen.

Gartner Magic Quadrant: Enterprise File Synchronization & Sharing

Bestanden delen op Enterprise niveau

Gartner Magic Quadrant: Enterprise File Synchronization & Sharing

Consumenten maken al geruime tijd en veelvuldig gebruik van cloud oplossingen om bestanden te delen. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Google Drive en Dropbox. Deze cloud oplossingen zijn dan ook zeer geschikt voor consumenten, maar voor de zakelijke markt zijn er toch een aantal zaken die extra aandacht verdienen. De bestanden worden namelijk gedeeld via een cloud waar de zakelijke organisaties geen controle op hebben. Hoe kan het bedrijfsleven hiermee omgaan voor wat betreft het delen van gevoelige informatie? En zijn er tools om het bedrijfsrisico te verkleinen?

Deze vragen lijken beantwoord door de Enterprise File Synchronization & Sharing (EFSS) oplossingen. Deze oplossingen richten zich op de zakelijke markt en bieden het bedrijfsleven controle over hun data terwijl dit niet ten kosten gaat van het gemak van de voordelen van het delen van bestanden. Op de zakelijke markt zijn er echter wel verschillen tussen de aanbieders en geboden oplossingen. Daarom bracht Gartner een Magic Quadrant.

Gartner Magic Quadrant: Enterprise File Synchronization & Sharing

Nu de zakelijke markt van EFSS oplossingen volwassen wordt is het goed om inzichtelijk te maken welke oplossingen er zijn. Welke spelers zijn er? En wat zijn de voor en nadelen van hun dienstverlening? Door het downloaden van deze paper krijgt u antwoord op deze vragen en daarmee ook het inzicht wie de beste keuze is voor uw organisatie. Download nu de paper.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen