Meer kennis, meer kansen.

Bescherming van de privacy voor een succesvolle digitale strategie

Naarmate de digitale wereld blijft groeien, kijken we beter naar wat er gebeurt met de gegevens die we bezitten en genereren. Het is duidelijk dat de digitale transformatie alleen succesvol zal zijn als organisaties het recht op privacy kunnen garanderen door de bescherming van persoonsgegevens. Naast de juiste beveiligingsmiddelen en -processen om verlies, diefstal of ongeoorloofd gebruik te voorkomen toegang tot de data-organisaties van hun klanten moeten ook de digitale vertegenwoordiging van hun klanten en partners respecteren. 

Gegevensbeveiliging zal een bedrijf maken of breken in de huidige digitale economie. Het is de nummer één enabler, waardoor een bedrijf het vertrouwen van klanten en investeerders kan opbouwen en een concurrentievoordeel kan behalen. Omgekeerd is slechte beveiliging een handicap en zal het alle inspanningen voor digitale transformatie ondermijnen. Maar er is meer....

Lees de whitepaper om onder andere meer inzicht te krijgen in de shift van compliance naar commitment en welke uitdagingen ons nog staan te wachten. 

Delen:

Tags:

    Gerelateerde artikelen