Meer kennis, meer kansen.

Behoud meer klanten

Het MSP report voordeel

Het MSP report voordeel

Het ultieme doel van Managed Services Providers (MSPs) en IT Service Providers is om een trusted advisor te worden voor hun MKB-cliënten. De term “Trusted Advisor” (betrouwbaar adviseur) beschrijft een speciale relatie die de heilige graal is voor alle prosfessionele Service Providers.

Als een trusted advisor wordt de MSP het eerste aanspreekpunt voor een cliënt die behoefte heeft aan waardevol advies en support over ieder IT-probleem. Daarnaast is de MSP als trusted advisor in een goede positie om de beslissingen en de denkwijze over toekomstige investeringen en IT-strategieën van hun cliënten te beïnvloeden.  Dit betekent:

  • Terugkerende business
  • Minder hoge noodzaak om te concurreren voor contracten
  • Nieuwe soortgelijke business via waardevolle doorverwijzingen

Een relatie gebaseerd op vertrouwen is ook een krachtige manier voor MSPs om hun belangrijke bedrijfsrelaties te beschermen tegen concurrenten.

Hoe creëer je vertrouwen?
Laten zien dat je van doorlopende waarde bent is de hoeksteen van een op vertrouwen gebaseerde relatie. Maar vaak is dit voor MSPs en IT service Providers lastig. Professionele, gestandaardiseerde rapportages zijn opgedoken als succesfactor om de geleverde waarde te laten zien aan een MKB-client. Waarde is de sleutel tot het bouwen van vertrouwen.

De waarde van klantgerichte rapportages
Deze whitepaper demonstreert hoe de waarde door gestandaardiseerde, klantgerichte rapportages cruciaal is voor het worden van een trusted advisor of te veranderen in de begeerde rol van Virtual Chief Information Officer (vCIO) voor jouw cliënten. Ontdek in deze paper:

  • Waarom rapportering zo’n enorme uitdaging is voor MSPs
  • Welke type rapportages worden gebruikt door de best-groeiende MSPs om snel te kunnen demonstreren wat de waarde is van geleverde diensten
  • Welke rapportages N-able adviseert om jezelf te positioneren als een trusted advisor
  • Waar je naar moet kijken voor een state-of-the-art rapportageoplossing

Download de whitepaper
Wilt u meer weten over hoe u zich aan de hand van rapportages van Report Manager van N-able Technologies kan positioneren als MSP als trusted advisor voor uw cliënten? 

Delen:

Gerelateerde artikelen