Meer kennis, meer kansen.

Baanbrekende groei voor uw Managed Services bedrijf

The case for Managed Endpoint Security

The case for Managed Endpoint Security


Klantacquisitie is de belangrijkste bedrijfsprioriteit voor iedere IT service provider werkzaam in de managed services ruimte. Steeds meer Managed Service Providers (MSPs) geven aan dat zij op zoek zijn naar nieuwe strategieën, platforms en oplossingen voor het aantrekken van nieuwe MKB-klanten en het converteren van meer klanten naar een Managed Services model. Deel van het probleem is dat cliënten de MSP-waardepropositie niet begrijpen of dat zij eerst tastbaar rendement willen zien voordat zij overstappen op een volledig managed services oplossing.

Managed Security als onderdeel van een RMM-platform
Wat MSPs nodig hebben is een minder kostbare en ingewikkelde waardepropositie. Zo wordt het mogelijk MKBs de directe waarde te demonstreren en hen te bewegen naar een ware managed services relatie. De mogelijkheid om Managed Security te leveren wat onderdeel uitmaakt van een Remote Monitoring and Management (RMM) automatisering platform is de kans die MSPs nodig hebben.Door endpoint security te integreren in één centraal beheerd RMM platform, kunnen MSPs de implementatie, configuratie en het management van security applicaties standaardiseren over het gehele klantbestand aan de hand van hetzelfde managementplatform dat zij vertrouwen voor het leveren van managed services. Zo wordt het mogelijk om de kosten voor het aantrekken en behouden van een managed services cliënt te reduceren en nieuwe efficiëntie te realiseren.

Waarom Managed Endpoint Security?
In deze whitepaper wordt antwoord gegeven op de vraag hoe en waarom MSPs Managed Endpoint Security moeten integreren in hun praktijk. 
Er wordt in deze paper met name gekeken hoe MSPs gebruik kunnen maken van een managed security oplossing om een eenvoudigere en simpelere ingang tot de MKB-markt kunnen vastleggen, meer business kunnen binnenhalen en uiteindelijk kunnen voldoen aan de belofte van volledige managed services. Enkele kern onderwerpen zijn onder meer:

 

  • Waarom anti-virus en security een probleem is voor MSPs
  • Het onderscheid tussen anti-virus, endpoint security en managed endpoint security
  • Voordelen van een managed endpoint security oplossing

Delen:

Gerelateerde artikelen