Meer kennis, meer kansen.

Altijd veilig informatie delen

Dankzij betrouwbare cloudopslag blijft de CIO in control

Dankzij betrouwbare cloudopslag blijft de CIO in control

Aan de hand van de case van Royal HaskoningDHV leest u hoe het bedrijfsleven kan omgaan met het opslaan en delen van content op een veilige manier. Een manier waarbij de CIO ten alle tijden in control blijft met het oog op het delen van bedrijfsgevoelige informatie. 

Royal HaskoningDHV is een van de grootste spelers op het gebied van engineering, bouw en projectmanagement. Ze zijn actief in 35 landen met 7.000 medewerkers. Het hoofdkwartier is gevestigd in Nederland en van hieruit worden teams wereldwijd gemanaged. Gezien het internationale karakter van de organisatie is de document management oplossing erg belangrijk. Zaken die voor Royal HaskoningDHV erg belangrijk bleken zijn toegangsbeheer, veiligheid en samenwerking.

In deze case komt naar voren hoe Royal HaskoningDHV nu omgaat met de opslag en het delen van content binnen de zakelijke kaders. Hoe voorkom je dat bedrijfsgevoelige informatie viral gaat en hoe zorg je ervoor dat je CIO altijd in control is over de content en met wie het gedeeld wordt. 

Download nu de reference case van Royal HaskoningDHV. 

Delen:

Gerelateerde artikelen