Meer kennis, meer kansen.

13 tips uit de praktijk van IT-Professionals over Identity & Access Management

Advies voor een succesvolle IAM-implementatie

Advies voor een succesvolle IAM-implementatie

De markt voor Identity & Access management groeit. Steeds meer organisaties zijn op zoek naar volwassen technologie om de identiteiten en de rechten die deze identiteiten hebben op resources over meerdere systemen en platformen te beheren. Het naar behoren inrichten van een Identity & Access management project blijkt voor veel organisaties een hele opgave. In het slechtste geval mislukken projecten of loopt een project flinke vertraging op.
En de gevolgen daarvan zijn vaak niet mis: kostenoverschrijdingen, functionele tekortkomingen, het niet halen van deadlines en gezichtsverlies.

Om dit te voorkomen is het handig om advies te krijgen. Niet van een leverancier maar van gelijkgestemden die een succesvolle implementatie achter de rug hebben in hun eigen organisatie en die hun ervaringen willen delen.
In deze whitepaper organisaties tips aan andere IT‐professionals die ook een Identity & Access management traject overwegen. Er worden tips gegeven voor tijdens het keuzeproces en voor tijdens de implementatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen