Meer kennis, meer kansen.

Computication

Computication garandeert IT-continuïteit door verantwoordelijkheid te nemen voor de beschikbaarheid van IT-diensten van haar klanten. Als betrokken Thought Leader in IT-continuïteit biedt Computication innovatieve proposities aan die de bedrijfskritische IT-processen van haar klanten garanderen:

 

Computication opereert volgens het ‘pay per use’ principe. Deze transparante werkwijze garandeert dat klanten alleen betalen voor diensten die ze gebruiken. Het bestuur van de klant behoudt met Computication altijd de controle. Waarom Computication?

§  Garantie van de door u gewenste beschikbaarheid van de IT-omgeving;

§  Proactief  en voorspellend IT-beheer door innovatief Mission Control Center;

§  Actuele kennis van juridische ontwikkelingen databeheer;

§  Bovengemiddelde klantwaardering (8.0 of hoger);

§  Transparant ‘pay per use’ principe, u betaalt alleen wat u gebruikt;

§  IT continuïteit betekent bedrijfscontinuïteit.

 

Door technologische vernieuwing en zich te positioneren als betrokken Thought Leader helpt Computication IT-risico’s te beheersen en een gezonde IT-afhankelijkheid te realiseren door technisch beheer van de IT- infrastructuur optimaal te organiseren en garanderen. Computication streeft naar een optimale balans tussen investering en benodigde continuïteitsgarantie van bedrijfskritische processen. Optimalisatie wordt gerealiseerd door innovatief en proactief, voorspellend beheer van de IT-diensten welke deze continuïteit borgt.

 
 

Gerelateerde artikelen