Meer kennis, meer kansen.

Welke rol kan een DMS spelen?

Effectieve steunpilaar in bedrijfsprocessen!

Effectieve steunpilaar in bedrijfsprocessen!

Elke organisatie is gebaat bij soepel verlopende bedrijfsprocessen, maar heeft ook te maken met vele inkomende, interne en uitgaande document- en informatiestromen. Die stromen zijn vaak een mix van gestructureerde en ongestructureerde data. Voor de bedrijfsvoering is het uitermate belangrijk dat met alle gegevens zorgvuldig wordt omgegaan. Het beheer, de vorming en completering van dossiers met correspondentie, e-mails, presentaties en overige documenten moet zorgvuldig geregistreerd, gearchiveerd en beveiligd worden. Centrale, veilige opslag en toegang tot informatie, de creatie van een optimaal samenwerkplatform en moderne communicatie zijn daarin belangrijke pijlers.

Een DMS beheert, digitaliseert, structureert en stroomlijnt alle documenten en informatie. Geavanceerde zoek- en vindmogelijkheden, strenge beveiligingsinstellingen en de inzet van workflow bieden ideale mogelijkheden voor veilig en effectief informatiebeheer. Zo kan er geen stap meer overgeslagen of vergeten worden. En verlopen uw processen efficiënter en krijgt u ondersteuning om uw taken gemakkelijker uit te voeren. 

Deze whitepaper beschrijft door middel van een aantal praktische voorbeelden dat goed digitaal informatiebeheer uw organisatie tijd en geld bespaart. Dit vindt u onder andere terug in toepassingen als documentbeheer, e-mail management, versiebeheer, digitale postverwerking, contract/inkoopbeheer en een digitaal personeelsdossier. 

Wilt u meer weten over een DMS als steunpilaar in bedrijfsprocessen? Kijk verder op www.digioffice.nl of neem contact met ons op via 0348 – 46 55 00.

Delen:

Gerelateerde artikelen