Meer kennis, meer kansen.

Integrated Delivery: het DevOps-model wanneer IT-beheer is uitbesteed

Voor organisaties die zelf software ontwikkelen is een snel release proces de sleutel tot een gezonde digitale toekomst. De tools die inmiddels beschikbaar zijn om snel gericht te kunnen innoveren, zijn vaak moeilijk te combineren met die andere belangrijke ontwikkeling: IT outsourcing.  Hoe zorg je voor een snelle en veilige oplevering van nieuwe functionaliteit wanneer development en operations gescheiden zijn?

Integrated Delivery is een software release model voor organisaties die (een deel van) hun IT-infrastructuur en -beheer hebben uitbesteed, maar met regelmaat eigen nieuwe software releasen. Het heeft als doel nieuwe functionaliteit samen beter voorspelbaar, veilig en vlot op te leveren.

Met Integrated Delivery wordt het gehele release proces geautomatiseerd volgens een standaard portfolio aan diensten, platformen en tools. Hierbij werken alle betrokken partijen, zowel intern als extern, in een optimale vorm samen. De integratie van CI/CD, Stretched DevOps én een palet aan technische infrastructuur, platformvoorzieningen en tools (het Platform Portfolio) zorgt ervoor dat nieuwe functionaliteit kwalitatief hoogstaand is en beheerst, veilig en snel naar de markt kan worden gebracht.

Meer weten? Download ons white paper Integrated Delivery.

Delen:

Tags:

    Gerelateerde artikelen